مقاله چطور فرد مناسبی برای ازدواج انتخاب کنم؟ به نوشته هاجر یادگاری

چطور فرد مناسبی برای ازدواج انتخاب کنم؟

انتخاب همسر یک تصمیم بزرگ است و نمی توان آن را ساده گرفت. هنگام انتخاب مردی برای ازدواج، سوالات زیادی از خود بپرسید و آنچه را که می خواهید ارزیابی کنید. نقش و مسئولیت های خود را در ایجاد یک رابطه شاد بدانید و بدانید که ایجاد رابطه ای که می خواهید به عهده شماست.قبل از اینکه وارد ازدواج شوید لازم هست که آمادگی های لازم پیش از ازدواج را داشته باشید تا بتوانید بهتر تصمیم بگیرید.

برای مطالعه مقاله ۵ اصل قبل از ورود به رابطه عاطفی کلیک کنید.

در این مقاله می‌خواهیم به دو دسته از مواردی که به شما کمک میکنه تا فرد مناسبی برای ازدواج انتخاب کنید بپردازیم. یکی از موارد خودشناسی است و دیگری شناخت همسر آینده در موقعیت های واقعی است.

خودشناسی

۱)نیازها و خواسته های خودتان را بسنجید

نقاط قوت و ضعف‌تان را تشخیص دهید. از خود بپرسید که تعریف و توقع شما از ازدواج و همسر ایده آل چیه؟ اینکه در یک مرد یا زن چه چیزی را تحسین می کنید و چگونه می خواهید از زمانی که با هم می گذرانید لذت ببرید. می‌توانید یک فهرستی از بایدها و نبایدهایی که همسر ایده آل شما باید داشته باشد تهیه کنید. پیشنهاد میکنم برای اینکه این لیست را واقع بینانه تر بنویسید حتما با مشاور خود مشورت کنید.

اگر در حال حاضر با کسی هستید، با خودتان صادق باشید و ببینید که آیا واقعاً احساس خوبی نسبت به رابطه خود دارید یا اینکه عمیقاً منتظر چیز دیگری هستید.

خودشناسی

۲)خودتان را بپذیرید

قبل از ازدواج مطمئن شوید که خودتان را با تمام نقص‌هایتان پذیرفته اید و احساس راحتی با خودتان دارید. بهترین ویژگی های خود و چیزهایی را که می توانید در آنها بهبود بخشید، بشناسید. هنگام انتخاب همسر، فردی را انتخاب کنید که نخواهید به خاطر او تغییرکنید و بتوانید خود واقعی‌تان باشید. شما نباید احساس کنید که باید تغییر کنید تا به اندازه کافی برای آنها خوب باشید. باید طوری احساس راحتی کنید که بتوانید افکار و احساسات خود را آشکارا برای او بدون ترس از قضاوت یا تمسخر ابراز کنید.

۳) آیا آمادگی تعهد را دارید؟

مطمئن شوید که برای یک رابطه متعهدانه آماده هستید. ارزیابی کنید که در این مرحله از زندگی کجا هستید. الان آماده ازدواج هستید یا در چند سال آینده؟ یا چیزهایی هست که می خواهید قبل از ازدواج انجام دهید؟ آیا به خوبی می دانید که برای ازدواج چه می خواهید؟

۴) خودتان را در اولویت قرار دهید.

اول به اهداف خود و آنچه می خواهید در زندگی خود انجام دهید فکر کنید. سپس از خود بپرسید که آیا او قرار است از شما حمایت کند و بخشی از اولویت های زندگی او باشید. فردی که با او ازدواج می کنید باید فردی باشد که به شما کمک کند در همه زمینه ها رشد کنید و فرد بهتری باشید. به عنوان مثال، اگر می خواهید در کشور دیگری زندگی کنید، فردی را پیدا کنید که از شما حمایت کند ویا در آن حرکت به شما بپیوندد. به دنبال فردی باشید که از شما حمایت کند و شما را تشویق کند که به دنبال خواسته ها و رویاهایتان بروید.

بررسی خود و شریک عاطفی در عمل

۱) میزان سازگاری خود را بررسی کنید

وقتی صحبت از سازگاری به میان می‌آید، مهم‌ترین چیز این است که شما به نوعی احساس اتحاد کنید. ممکن است اوقات فراغت خود را به روش های مشابه سپری کنید، سرگرمی های مشترکی داشته باشید یا فقط از بودن در کنار هم لذت ببرید. وقتی در مورد شریک زندگی خود فکر می کنید، در نظر بگیرید که می خواهید با چه مواردی ارتباط برقرار کنید. مطمئن شوید که حداقل یک چیز وجود دارد که می توانید با همسر احتمالی خود پیوند برقرار کنید. شاید باورهای مشابه خودتان یا باورهای مشترکتان، شما را برای داشتن یک خانواده متحد کند.

۲)در مورد اختلاف‌های مذهبی‌تان صحبت کنید.

اگر مذهب برای شما اهمیت زیادی دارد، در انتخاب همسر توجه کنید که فردی را پیدا کنید که با شما هم عقیده باشد. ازدواج با فردی که عقاید متفاوتی با شما دارد می‌تواند بر روابط شما  و حتی تربیت فرزند آینده شما تأثیر بگذارد و در آینده مشکلاتی ایجاد کند، بنابراین به این فکر کنید که چگونه ممکن است ازدواج و خانواده شما را تحت تأثیر قرار دهد.

۳) در مورد مسائل مالی صحبت کنید.

نحوه برخورد شما با پول را در نظر بگیرید و فردی با رویکرد مشابه پیدا کنید. اگر تمایل به بودجه دقیق دارید و پول خود را پس انداز می کنید، فردی با ارزش های مشابه پیدا کنید. پول می تواند یک مشکل بزرگ و منبع اصلی درگیری در ازدواج باشد، بنابراین عادت های یک شریک بالقوه را زودتر دنبال کنید. اینکه می‌خواهید حساب جداگانه یا مشترک داشته باشید، تامین هزینه های زندگی به عهده کیست، نوع خرج کردن ها به چه صورت باشد و... .

مسائل مالی

۴) محدوده ارتباط خانوادگی خود را تعیین کنید.

نقش خانواده در ازدواج آینده خود را تعیین کنید. اگر می خواهید بعد از ازدواج با خانواده خود ارتباط زیادی داشته باشید، فردی با ارزش های خانوادگی مشابه انتخاب کنید. در حالت ایده‌آل، شما می‌خواهید حداقل در خانواده او احساس خوش‌آمدگویی و پذیرفته شدن داشته باشید و او نیز همین احساس را در مورد خانواده شما داشته باشد. حتی در مورد ارتباط دو نفره خود هم انتظارات خود را بیان کنید. برخی از افراد دوست ندارند با همسر خود کاری انجام دهند، در حالی که برخی دیگر زمان زیادی را با هم می گذرانند.

۵) روابط دوستانه و خانوادگی طرف مقابل را بسنجید.

رفتار پارتنر خود را در موقعیت های عملی بسنجید. اینکه با دوستان و خانوده خود چه رفتاری می‌کند، چطور مسائل را حل می‌کند، آیا شرایط دیگران را درک کرده و با آنها همدلی می‌کند و... . اگر او در روابط خود اختلافات زیادی دارد یا با دوستان یا اعضای خانواده اش قطع رابطه کرده است، در مورد اینکه چه چیزی منجر به این اقدامات شده و چرا آنها به طور مکرر اتفاق افتاده اند، بپرسید.

۶) آیا هردوی شما آمادگی تغییر را دارید؟

برای تغییر با هم آماده باشید. ممکن است فردی که با او ازدواج می کنید تا 5، 10 یا 50 سال دیگر همان فرد قبلی نباشد. هم شما و هم او تغییر خواهید کرد، پس خودتان را آماده کنید. هر دوی شما احتمالاً از نظر جسمی، ذهنی و عاطفی تغییراتی در زندگی خود ایجاد خواهید کرد.فردی را انتخاب کنید که انعطاف پذیر باشد تا در زمان بروز این تغییرات بتواند رابطه خود را حفظ کند نه اینکه از شما دوری کند. توجه کنید که او به تغییرات در زندگی‌اش چگونه واکنش نشان می‌دهد و از خود بپرسید که در درازمدت چگونه خواهد بود.

سخن آخر

انتخاب همسر ایده آل کار ساده ای نیست. همانطور که باهم بررسی کردیم لازم است تا خودمان را بهتر بشناسیم و همسر آینده‌مان را در موقعیت واقعی زندگی بسنجیم. برای اینکه فرایند انتخاب همسر را به درستی طی کنیم،لازم است علاوه بر موارد گفته شده به مشاور پیش از ازدواج هم مراجعه کنیم تا تصمیم درست‌تری برای زندگی‌مان بگیریم.

منبع: سایت

هاجر یادگاری

هاجر یادگاری

ثبت دیدگاه

0 دیدگاه

ورود برای پیوستن به گفتگو