مقاله چطور مجرد خوشحال باشیم؟ به نوشته هاجر یادگاری

لحظه‌های خوشِ زندگی زوج‌های بلاگر و فانتزی‌هایی که فیلم و سریال و رمان‌ها در ذهن‌ما ساختن. ممکنه این مورد را در ذهن ما ایجاد کند که لازمه شادی و خوشبختی در زندگی، بودن در رابطه است. اما واقعیت زندگی چیز دیگری است. در اینجا لازمه دو تا نکته را یادآوری کنم. اول اینکه مجرد یا در رابطه بودن یک انتخابه و لزومی نداره همه انتخابشان رابطه باشه. دوم اینکه حتی اگر انتخاب شما بودنِ در رابطه است، لازمه متاهل خوشحال بودن، داشتن حال خوب در دوران مجردی است. پس چه انتخابتان رابطه باشه چه مجردی، در هر صورت باید یاد بگیریم که چطور از فرصت‌هایمان بهتر استفاده کنیم و حال خوب را تجربه کنیم. در ادامه با مقاله‌ی چطور مجرد خوشحال باشیم؟ همراه راهیار باشین.

اگر دوست داری نسبت به فرصت‌هات تیزحس باشی و به موقع ازشون استفاده کنی دوره خوش‌شانس شو برای توئه.

چطور از فرصت مجردی در جهت رشد خود استفاده کنیم؟

۱) خودت رو بهتر بشناس

شناخت خود یک جور سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود. زمانی که شما بهتر خودتان را می‌شناسید می‌توانید تصمیم‌های بهتری که مناسب شرایط و ویژگی های‌شخصیتی شماست بگیرید و سرعت رشد و پیشرفت‌تان را افزایش دهید. علاوه بر آن اگر روزی تصمیم بگیرید که وارد رابطه بشوید، پارتنر مناسب‌تری انتخاب‌ می‌کنید. یکی از مهم‌ترین دلایل آن، این است که شما با دوست‌داشتن خودتان و شناخت از خود وارد هر رابطه‌ای نمی‌شوید و برای خودتان احترام قائلید.

۲) بهترین نسخه خودت باش

دوران مجردی بهترین زمان برای سرمایه‌گذاری روی جسم و روانتان است. کارهای مفید مثل ورزش کردن، یادگیری مهارت‌های جدید، شرکت در جلسات مشاوره و... می‌تواند به طرز باورنکردنی، برای ذهن و جسم شما مغذی و آرامش‌بخش باشد. شرکت در جلسات مشاوره می‌تواند به شناخت بهتر از خودتان منجر شود هم در جهت تغییر باورهای غلط و بهبود زندگی شما کمک می‌کند. به خصوص اگر در مورد مجرد بودن احساس شرم یا اضطراب دارید، خیلی می‌تواند کمک کننده باشد.

برای رزو وقت مشاوره اینجا کلیک کنید.

۳) مثبت فکر کنید

منظورم مثبت‌نگری سمی نیست. اینکه همه چیز عالیه و ما هیچ مشکلی نداریم و فقط مثبت فکرکن و... . نه!

منظورم واقع‌نگری نسبت به زندگی با تمرکز بر چیزهای مثبت است. اینکه در زندگی‌مان بر چه چیزهایی که تسلط و اختیار داریم و چه فرصت هایی پیش رویمان است و چطور می‌توانیم از این فرصت‌ها استفاده کنیم، تمرکز کنیم.

طبق مطلبی از دانشگاه جان هاپکینز آمریکا، اینکه شما چارچوب بندی خودتان را تغییر بدید و به قول معروف نیمه پرلیوان را ببینید، در مدیریت احساسات در شرایط دشوار هم به شما کمک می‌کند.

کارهایی مثل شکرگزاری (در مورد حداقل۳ چیز در روز) می‌تواند در طولانی مدت به دیدگاه مثبت شما و حتی سلامتی و بهبود خوابتان کمک کند. (منبع)

۴) با افراد حمایتگر در ارتباط باشید

تنهایی طولانی مدت می‌تواند روی خلق‌و‌خو ما تاثیر بگذارد. یادمان باشد مجرد بودن به معنای تنها بودن نیست و لازمه ما شبکه ارتباطی با دیگران داشته باشیم و گاهی اوقات به آنها تکیه کنیم و این نشانه ضعف ما نیست!!

طبق گفته آقای ویلیام گلسر، روانشناس مطرح آمریکایی، یکی از ۵ نیاز اساسی در انسان، نیاز به عشق و تعلق است. یعنی ما نیاز داریم تا افرادی را دوست بداریم و از طرف دیگران دوست داشته شویم. برای ارضا این نیاز لازم هست تا با دیگران در ارتباط باشیم. این نیاز در افراد متفاوت است. نکته قابل توجه این است که ما برای ارضا این نیاز نباید فقط یک منبع داشته باشیم. مثلا تمام عشق مورد نیازمان را از پارتنرمان طلب کنیم و به او بدهیم . نه اصلا!!! ما باید بین خانواده و دوستان و اگر در رابطه هستید با پارتنرتان این نیاز را تقسیم و ارضا کنیم.

۵) به عنوان یک مجرد، به خودتان برسید

درسته که ما نیاز به ارتباط با دیگران داریم ولی نباید خودمان را محدود به دیگران کنیم. مثلا اگر فیلم جدیدی در سینما آمده و شما منتظر فرصتی هستید که با دوستانتان به سینما بروید ولی فرصتش پیش نمیاد، این فرصت را از خود دریغ نکنید و خودتان به تنهایی به سینما بروید. حتی گاهی اوقات خودتان را کافه یا رستوران دعوت کنید.

اینکه یک تصویر مثبتی از مجردی در ذهنتان بسازید در زندگی شما تاثیر گذار است. پس هر کاری که باعث حال خوب در شما می‌شود انجام دهید. شما لایق بهترین‌ها هستید.

البته همیشه به دنبال کسب لذت نباشید و سعی کنید در زندگی‌تان شادی را هم تجربه کنید.

لذت سطحی و زودگذر و مادی است و زود دلزده می‌شوید. اما شادی رسالت زندگی شماست و موفقیتی است که کسب می‌کنید و غیرمادی هست.

سخن پایانی

مجرد ماندن یک انتخاب ارزشمند است که می‌تواند پر از فرصت‌ها و لحظات ارزشمند باشد. برخلاف تصور عمومی، شادی و خوشبختی تنها در رابطه عاشقانه معنا نمی‌یابد. با شناخت بهتر خود، سرمایه‌گذاری بر روی سلامت جسم و روان، و بهره‌گیری از فرصت‌های موجود، می‌توان به زندگی رضایت‌بخش دست یافت. دوران مجردی زمان ایده‌آلی برای تمرکز بر تحقق اهداف شخصی و توسعه مهارت‌هاست. تفکر مثبت و واقع‌نگرانه، همراه با ایجاد شبکه حمایتی از دوستان و خانواده، به افزایش رضایت و شادی کمک می‌کند. انجام فعالیت‌هایی که به ما لذت می‌بخشند، بدون وابستگی به حضور دیگران، نقش بزرگی در افزایش شادی در زندگی‌مان دارد. بنابراین، با پذیرش فرصت‌های مجردی، می‌توان یک زندگی معنادار و رضایت‌بخش ساخت و هر روز را با انگیزه و شادی آغاز کرد.

منبع

 

 

 

 

هاجر یادگاری

ثبت دیدگاه

2 دیدگاه

ورود برای پیوستن به گفتگو

دیدگاه‌ کاربران

نکات جالبی بود. من خیلی با خودشناسی موافقم. به نظرم روی حال خوبمون خیلی تاثیر داره

ورود برای پیوستن به گفتگو


نکات جالبی بود. من خیلی با خودشناسی موافقم. به نظرم روی حال خوبمون خیلی تاثیر داره

ورود برای پیوستن به گفتگو