عزیز، امتیاز روزانهت رو برای خوندن اولین مقاله دریافت کردی!❤️
خوشحالیم که عضو راهیاری!❤️
به صفحه مقالات برو تا بتونی مقاله بعدی رو بخونی و امتیاز جمع کنی.🦋💜
حس اضطراب از جمله احساساتی هستند که همه افراد در هر سن به میزان کم یا زیاد آن را تجربه کردهاند. و طبیعی است که ما در برخی موقعیتها با این احساس درگیر باشیم، مثل قرار ملاقات با یک فرد جدید، ارائه یک پروژه درسی در کلاس، مصاحبه برای بدست آوردن یک شغل و... حالا زمانی این احساس برای ما دردسرساز میشود که از کنترل ما خارج شده تا جایی که انجام هر کاری برایمان دشوار شود. به این حس، اضطراب اجتماعی یا فوبیای اجتماعی می گویند.
اضطراب اجتماعی یک نوع شایع از انواع اضطراب است و چیزی فراتر از کمرویی یا خجالت میباشد.
فردی که این نوع اضطراب آزارش میدهد در شرایطی که از طرف دیگران مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد و به دلیل اینکه ممکن است طرد، تحقیر یا قضاوت شود دچار اضطراب و ترسی که خارج از کنترلش است میشود.
این اضطراب در افراد مختلف به صورتهای متفاوتی بروز میکند. در گروهی آنقدر زیاد است که مانع انجام کارهای روزمره می شود ، گروه دیگر شاید بتوانند این کارها را انجام دهند اما ترس و اضطراب شدیدی را تجربه و تحمل میکنند و در آخر هم افرادی ممکن فقط از مکانها یا موقعیتهایی که دچار اضطراب اجتماعی میشوند اجتناب کنند. که این خود مانع پیشرفت آنها میشود.
این اضظزاب از علل پیچیدهای از تعامل بیولوژیکی، جسمی و محیطی ناشی میشود که عبارتند از:
این نوع اضطراب نیز مانند دیگر اختلالات روانی دارائی علائمی که با توجه به آنها میتوان این بیماری را تشخیص و برای درمان آن اقدام نمود:
اضطراب اجتماعی ترسی است که از بین نمیرود و بر فعالیتهای روزمره، اعتماد به نفس، روابط و زندگی کاری تاثیر میگذارد. ولی جای امیدواری است که برای درمان این اختلال نیز راهکارهایی وجود دارد:
علائم اضطراب اجتماعی میتواند در طول زمان تغییر کند. اگر چه اجتناب از موقعیتهایی که باعث ایجاد اضطراب میشود ممکن است در کوتاه مدت احساس بهتری برای شما ایجاد کند اما اگر درمان نشود احتمالاً اضطراب شما طولانی مدت ادامه خواهد داشت. برخی از عوارض عدم درمان اضطراب اجتماعی عبارتند از
لازم است که بدانید اضطراب اجتماعی در اوخر کودکی و اوایل نوجوانی بروز میکند و اگر درمان نشود تا پایان عمر فرد درگیر ترسها و اضطرابهای خود باقی خواهد ماند و این او را در زندگی عقب نگه خواهد داشت. همکاران ما در گروه راهیار میتوانند در این راه شما را یاری کنند و با شرکت در دورههای آنلاین CBT به این دردهای خود پایان دهید.
منبع http://WWW.nhs.uk/mental-anxiety
ثبت دیدگاه
ورود برای پیوستن به گفتگو
ماموریت اشتراک نظر
عزیز، امتیاز روزانهت رو برای اولین بازخورد دریافت کردی!❤️
خوشحالیم که عضو راهیاری!❤️
با ثبت یک بازخورد دیگه میتونی بازم امتیاز جمع کنی!🦋💜